Aceste ouă cremoase te vor cuceri de la prima înghiţitură. Sunt diferite de orice omletă pe care ai încercat-o până acum. Ouă cremoase după reţeta lui Gordon Ramsay.
CITEȘTE ȘI: Combinaţia care face minuni în corp: De ce trebuie să mănânci ouăle alături de salată
Într-o tigaie antiaderentă neîncălzită pui, de la început, ouăle sparte (dar nebătute), untul rece, smântâna lichidă, sare şi piper.
Transferi vasul pe foc mic şi începi să amesteci cu o spatulă de lemn sau de silicon. Amesteci încontinuu, până ce compoziţia este omogenă, dar se şi găteşte în acelaşi timp. Când începe să aibă consistenţa unei omlete, o iei de pe foc, dar o mai ţii în tigaie jumătate de minut şi continui să amesteci.
La final adaugi frunzele de ceapă tocate.
CITEȘTE ȘI: Motive să consumi zilnic ouă de prepeliță: Protejează ficatul și rinichii, vindecă afecțiunile respiratorii
O serveşti fierbinte, pe felii de pâine neagră sau de secară, decorată cu roşii cherry.